Арт Директор: Димитар Попов
Камера: Елена Героска

 

Имавме толку многу идеи за какво видео да снимиме со Тамара.

Не знаевме на кој од нејзините таленти да се фокусираме. Еднаш веќе пишувавме за нејзиниот проект и 24/7 работа, Lounge Hostel, па рековме дека можеби е време да дознаеш малку повеќе за целата нејзина приказна.

Така во еден момент дојдовме до вистинското решение – нема да снимиме видео за еден од нејзините многу таленти, туку видео во кое таа ќе ја раскаже својата приказна на начинот на кој знае најдобро и кој највешто ќе ја отслика нејзината харизма и карактер. Задоволни од тоа како испадна, размислуваме за цел серијал видеа во кои локални артисти ќе ги раскажуваат на сличен начин своите приказни.

Stay tuned for more.

 

Comments

comments