Затоа што – има ли нешто поромантично од лапање на јавно место?

Вчера, на Reborn Instagram Stories, по повод денешниот голем празник, ве замоливме да ни помогнете во составувањето на една многу важна листа. На прашањето кое го објавивме на Stories – Кое е најдоброто место за лапање во Скопје?”, добивме едно 50-60 одговори (wohooo!), кои се толку кул, колку што се многу на број.

После неколку брзи анализи дојдовме до заклучокот дека дефинитивно најпопуларното место во Скопје кај романтичарите е Музеј на Современа 👏, додека други популарни локации беа: катната спроти Соравија, плочник, ГТЦ кров, и стариот дел на паркот.

Моравме, за жал, од практични причини, да одвоиме само дел од одговорите кои ги добивме за да ги објавиме. Продолжи да скролаш за романтично да се инспирираш, да избереш локација за вечерашниот дејт или да видиш дали твојот љубовен одговор се нашол на листата.

 

@emmagorg_

 

 

@ianelzeser

 

 

@ihatehlvk

 

 

@goldieliciouss

 

 

@ana.enso

 

 

@slavesoftheuniverse

 

 

@micharchangelo

 

 

@markomons

 

 

@anjabluebay

 

 

@davkovska

 

Comments

comments