Тони Зен, ДЏ Скитара и Сиги се склопија по повод новиот проект кој е сè уште без име, така што добредојдени се предлози и сугестии за потенцијалниот наслов на бендов. Дај им на луѓето Натали!

Како тизер за тоа што ќе творат во иднина овие 3ца мускетари е видео записот на новата песна со наслов „Yo!”.

 

 

Целиот спот е снимен од POV на Тони Зен и Сиги преку GoPro и ни дава еден целосен приказ за тоа што се прават дечкиве во текот на еден ден, поврзано со нивните приватни и професионални обврски, ангажмани и хобија.

Текстот е на Тони Зен & Сиги, а музика и мастеринг на ДЏ Скитара.

 

Comments

comments