Xotel е платформа која создава и споделува видеа, поддржувајќи ги сите музичари од Скопје до Кјото.

Секоја од нивните соби раскажува различен тип на звук и спонтано музицирање. Прва емисија ја открива СОБА 316. Собата за џемање и позитивна енергија. Во првата епизода на СОБА 316 престојуваат ZeeBomb и Labavo&Funky.

 

Следете ја платформата:
Web: http://www.reborn.mk/xotel/
Facebook: http://tiny.cc/fc8c7y
Instagram: http://tiny.cc/1c8c7y

 

Свират:
Драги Иванов – Гитара
Димитрије Марковиќ – Клавијатури
Стефана Марковиќ – Флејта
Мартина Баракоска – Тапани
Андреа Мирческа – Бас

 

Аранжман на музика: Мартина Баракоска
Снимено во Knobs, Keys n’ Stuff studio

 

Comments

comments